top of page
autisme Therapie

ONTWIKKELINGS-
PROBLEMEN

 

Kinderen en jongeren met een ontwikkelingsprobleem kunnen moeilijkheden ondervinden in het dagdagelijks leven thuis, op school en in de vrije tijd.

Dit kan gaan om een motorisch, sensorisch of cognitief probleem. Ook kan je kind het moeilijk vinden met het omgaan met dit probleem, je kind zit dan met heel wat vragen omtrent dit ontwikkelingsprobleem. Wat is het? Waarom heb ik dit? Wat kan ik hieraan doen? et cetera.

Samenwerking met school, andere therapeuten of dergelijke

Indien gewenst werk ik samen met de school, andere therapeuten of dergelijke om onder andere de mogelijkheden en moeilijkheden te bespreken, advies te geven om meer leerkansen te bieden, educatie over de moeilijkheden bij het kind, regelmatige opvolging/overleggen, bereikbaar om vragen te stellen enzovoort. Ik vind een goede samenwerking met alle partijen indien gewenst erg belangrijk om optimale leerkansen te creëren voor het kind en het welzijn van het kind te verbeteren. 

Wat verstaan we onder ontwikkelingsproblemen? 
autisme Therapie

Ontwikkelingsproblemen - Samen ertegenaan 

Maak een afspraak

Wens jij een afspraak te maken voor je kind, jezelf, een familielid? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Samen werken we namelijk een persoonlijke aanpak uit, volledig op maat. 

Na het eerste intake gesprek kan u nog kiezen of u al dan niet verder gaat met de therapie.

bottom of page