top of page

Wie ben ik?

Ergotherapie is voor mij een kinderdroom die werkelijkheid werd.

Als sinds jongs af aan ben ik heel empathisch ingesteld en wilde ik bijgevolg graag mensen helpen. Mijn interesse in het werken met kinderen en jongeren groeide ook steeds meer. Het beroep ergotherapeut was dus een logische keuze voor mij.

Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool PXL in Hasselt in 2019 als ergotherapeut. Hierna heb ik mij gespecialiseerd in kinderen met leer-en ontwikkelingsproblemen en volgde ik de ‘Ba-na-ba’  ‘zorgverbreding en remediërend leren’ aan de Hogeschool UCLL  in Hasselt.

Ik volgde nog heel wat cursussen om mijn kennis te verruimen, wat ik nu nog steeds doe. Blijven bijscholen vind ik dan ook erg belangrijk. Gedurende mijn beide opleidingen heb ik de kans gekregen om stage te lopen op heel wat interessante plaatsen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met alle leeftijdsgroepen, waardoor ik zowel ervaring heb met kinderen, jongeren als volwassenen.

Ik startte in WZC Langerheide te Haacht. Vervolgens stond ik in het revalidatiecentrum Pellenberg bij kinderen en jongeren met Cerebrale Parese. Hierna verruimde ik mijn kennis tijdens mijn stage in het buitengewoon onderwijs in Woudlucht te Heverlee. Daarna liep ik stage en nam ik met medestudenten enkele weken een dienst over in UPC Sint-Kamillus Bierbeek.

Verder stond ik één jaar lang als zorgleerkracht in basisschool De Straal te Rotselaar. Ook deed ik een enorm leerrijke stage in het nationaal MS Centrum te Melsbroek. Ten slotte liep ik stage bij de zelfstandige praktijk ErgoAC. Door al deze ervaringen groeide mijn interesse voor kinderen en jongeren steeds meer en meer.

Zo kwam ik als ergotherapeut terecht in centrum Ganspoel te  Huldenberg en als ondersteuner type 4 in het ondersteuningsteam in meerdere scholen en buitengewoon secundair onderwijs type 4. 

 

Ik werk met veel passie, inzet en plezier als zelfstandige ergotherapeut in bijberoep 'ErgoTina'. Met als doel zo veel mogelijk kinderen en jongeren te helpen om zelfstandig te functioneren in het dagelijks leven en de ontwikkeling te verbeteren.

117012110_738718380275918_20931326655946

Afspraak of kennismakingsgesprek?

bottom of page