top of page

TARIEVEN

ERGOTHERAPIE MET & ZONDER VOORSCHRIFT

Ergotherapie wordt enkel terugbetaald indien het voorgeschreven is door een revalidatie-arts en als de cliënt een volledig revalidatie programma heeft afgerond in een door het RIZIV erkend revalidatiecentrum. Dit binnen een periode van 6 maanden na afloop van het programma. 

 

Sommige mutualiteiten doen een kleine terugbetaling, hiervoor neem je best zelf contact op met je mutualiteit.  Dit wil zeggen dat ergotherapie bij kinderen en jongeren nauwelijks terugbetaald wordt.

Voor meer informatie omtrent de tarieven, kan u mij vrijblijvend contacteren.

ANNULEREN OF VERPLAATSEN VAN THERAPIESESSIE

Het kan gebeuren dat je onverwacht een therapiesessie moet annuleren of verplaatsen omwille van ziekte, andere activiteiten of dergelijke. Ik vraag om dit 24 uur op voorhand te doen, zo kan ik zelf nog afspraken wisselen of verplaatsen en jullie er zo snel mogelijk op een andere moment tussen nemen. Omdat ik rekening moet houden met regio is dit erg belangrijk, als ook willen de kinderen op de wachtlijst ook graag een plekje. 

Wanneer er herhaaldelijk niet of te laat afgezegd of verplaatst wordt, ben ik genoodzaakt om de therapie kosten aan te rekenen. 

TIJDSDUUR THERAPIE

1 sessie= 45 minuten therapie + 15 minuten gesprek met ouder(s). Gesprek met de ouder(s) heeft een grote meerwaarde in therapie. 

PRIJZEN

Therapie sessie= 60 euro + 0.41 euro/km

Overleg met school/andere therapeuten= 60 euro/uur + 0.41 euro/km

Contact omtrent tarieven

bottom of page