top of page
Ouders en peuter

OUDERS

Hiernaast vind je informatie omtrent de verschillende kwadranten volgens Winnie Dunn m.b.t. ouders in de sensorische prikkelverwerking. 

Type prikkelverwerking: ouders

Als ouder behoren wij ook tot een type in de prikkelverwerking. Ons type van prikkelverwerking heeft ook een invloed op het type prikkelverwerking van onze kinderen, het hele gezin en ook op onze omgeving.

Indien je meer inzicht hebt in jou prikkelverwerking en in die van jouw gezin, zal je met meer inzicht en met betere strategieën handelen in het dagelijks leven. Dit zal ervoor zorgen dat je met meer rust en balans in het leven kan staan. 

Hieronder kan je al even kort nagaan welk type prikkelverwerking jij als ouder bent volgens de kwadranten van Winnie Dunn. Dit is natuurlijk slechts een eerste richtindicatie. 

TEST HIER:

https://tinaboesmans.outgrow.us/prikkelverwerking-ouders

Wil je graag meer weten over jouw type prikkelverwerking als ouder en/of als jou gezin? Neem dan gerust contact met me op.

autisme Therapie

Ouders - Samen ertegenaan

Maak een afspraak

Wens jij een afspraak te maken voor je kind, jezelf, een familielid? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Samen werken we namelijk een persoonlijke aanpak uit, volledig op maat. 

Na het eerste intake gesprek kan u nog kiezen of u al dan niet verder gaat met de therapie.

bottom of page