top of page
Search

Mijn kind is gevoelig voor kledij, Wat als mijn kind geen kledij verdraagt?

Heel wat kinderen en jongeren kunnen gevoelig zijn voor kledij. Ik krijg regelmatig de vraag van ouders of ik hier een oplossing voor heb. Volgende uitspraken krijg ik regelmatig:


“Mijn kind wil geen sokken dragen”

“Mijn kind verandert meerdere keren per dag van kledij”

“Mijn kind is gevoelig voor ondergoed”

“Mijn kind wil enkel zachte kledij”

“Ik kan moeilijk kledij vinden voor mijn kind die goed zit”

“Mijn kind heeft altijd last van etiketten en naden”

“…”


Hierdoor kan je kind zich slecht in zijn vel voelen, moeilijk gedrag vertonen, crisismomenten vertonen, continu jeuk ervaren enzovoort. Dit heeft gevolgen voor zowel het welbevinden van het kind zelf als de dagelijkse situatie. Stel je maar eens voor dat je continue jeuk, irritatie of dergelijke ervaart.


Ik zat al even met het gevoel dat ik hier zelf weinig oplossingen voor heb, Ik ging dus aan de slag in het zoeken naar oplossingen. Hierbij ontmoette ik SAM sensory clothing. Al snel kreeg ik uitgebreide informatie over de producten en de meerwaarde hiervan voor gevoelige kinderen. Omdat ik het zelf belangrijk vind kwalitatieve producten aan te raden, kreeg ik een proefpakket opgestuurd om deze producten van dichterbij te beoordelen. Ik was onmiddellijk enthousiast en mijn cliënten mochten deze ook uittesten. Super leuk dus!


SAM=

- Super zachte stof, ook na meermaals wassen.

- Geen naden of loszittende elementen aan de binnenkant.

- Geen etiketten.

- Comfortabele en mooie kledij.


Meer informatie of aankopen? Neem dan een kijkje via onderstaande link:


https://www.samsensoryclothing.com/nl/?ref=tinaboesmans


156 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page